top of page

Consultancy

Onderscheidende service

 

Het bieden van een goede Customer Service gaat niet alleen over het geven van meer service. Het gaat vooral om het geven van onderscheidende service.

Een Customer Service moet als een rode draad door uw organisatie lopen. Een goede relatie met de klant is immers uw meest waardevolle bezit. Maar een Customer Service kan alleen optimale service bieden als er een zeer duidelijke strategie achter zit. En met onze jarenlange ervaring kan Astrea Customer Solutions u hierbij helpen.

Hoe presteert uw bedrijf op dit moment op het gebied van Customer Service? Wij maken voor u een analyse van de klachtafhandeling, hoe worden klachten afgehandeld, hoe worden ze geregistreerd, en hoe zit het met de kwaliteit van de dienstverlening. We analyseren niet alleen de afdeling Customer Service maar screenen uw hele bedrijf zodat heel helder in kaart gebracht kan worden waar de verbeterpunten zitten, wat er sneller of beter kan. We focussen hierbij zowel op uw personeel als op de systemen en processen binnen uw bedrijf.

Op basis van deze analyse bepalen we samen met u een duidelijke strategie, en stellen een verbetertraject op met doelgerichte en praktische oplossingen. We trainen uw medewerkers on the job, maar bieden ook diverse opleidingen waarmee nieuwe medewerkers door ons in een aantal dagen worden opgeleid, om zo een soepele start te kunnen maken binnen uw bedrijf. Een speciaal op maat gemaakt inwerktraject dat groot resultaat biedt in een korte tijd!

Bent u een bedrijf dat tools maakt voor klachtenregistratie? Dan zouden wij u heel graag advies willen geven vanuit onze praktijkervaring met Customer Services. Hierdoor kunt u uw tools nog beter aan laten sluiten op de eisen die de praktijk stelt.

bottom of page