top of page

Who We Are

Over ons

Over Astrea Customer Solutions

 

Uitgebreide ervaring

Astrea Customer Solutions heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het afhandelen van klachten. Ons professionele team is gespecialiseerd in o.a. consumentenklachten, letselschades, juridische zaken en verzekeringen. Onze roots liggen in de reisbranche, waar snelle en correcte klachtenafhandeling cruciaal is.

Gegarandeerde kwaliteit

Kwaliteit staat bij Astrea Customer Solutions bovenaan. Onze mensen hebben diepgaande kennis op het gebied van klachtenafhandeling, juridische zaken en verzekeringskwesties. Wij werken volgens de normering van ISO10002, de richtlijn voor klachtenmanagement. Vertrouwelijkheid, klantgerichtheid en de permanente verbetering rondom het klachtproces staan hierin centraal.

Van klacht tot claim

Astrea Customer Solutions staat voor een correcte en snelle afhandeling van klachten. Wij stellen het belang van de klant centraal, maar houden ook rekening met de commerciële belangen van uw bedrijf of organisatie. Door onze juridische achtergrond bent u verzekerd van een gedegen behandeling van uw dossiers.

Wij bieden een breed scala aan juridische diensten en zijn gespecialiseerd in klachtenafhandeling, geschillencommissiezaken, letselschades, claims bij vertraging en annulering, verzekeringsclaims en overige juridische zaken.

Meer over ons en onze diensten weten? Neem gerust contact op zodat we kunnen kijken hoe we u kunnen helpen.

beters kon verzinnen. Zo gebeurde het dat ik een geheel andere richting koos en in 1997 ben begonnen met Orthopedagogiek aan de Universiteit te Leiden. Een hele leuke opleiding, maar qua werk uiteindelijk niet wat ik zocht. Met de studie Criminologie probeerde ik toch nog een link te leggen met de juridische wereld. Maar omdat ik in die tijd al een leuke baan had gevonden bij een grote reisorganisatie, ben ik hier nooit werkzaam in geweest.

Later kreeg ik alsnog de kans om te doen wat ik al jaren had willen doen: rechten studeren. Met veel plezier ben ik naast mijn fulltimebaan naar de Erasmus Universiteit gegaan en heb me daar gespecialiseerd in consumentenrecht.

Na bijna twintig jaar werkzaam te zijn geweest in de reiswereld en daarnaast ook les te hebben gegeven op de Erasmus Universiteit, heb ik in 2013 besloten het roer helemaal om te gooien. Alles combineren van wat ik de afgelopen jaren zo heerlijk vond om te doen; juridische zaken, klachten, claims en het contact met consumenten. Het idee van Astrea Customer Solutions werd geboren.

Klachten en claims zijn bij veel bedrijven een ondergeschoven kindje. Ergens ook begrijpelijk want bedrijven willen zich graag richten op hun corebusiness, het ontwikkelen en verkopen van producten of het leveren van een dienst. Wij geven bedrijven de mogelijkheid dit ook te doen en nemen voor hen graag (een deel van) het klantcontact over.

Samen met een team van ervaren mensen onderhoud ik het contact met de klanten, juist in een situatie wanneer zij om welke reden dan ook even niet zo tevreden zijn. Wij weten dat het belangrijk is dit vertrouwen te herstellen en zullen iedere situatie op een persoonlijke manier benaderen. Persoonlijk contact, inleving en goede communicatie staan bij ons centraal!

Mijn naam is Angelique de Koning en ik ben sinds 2013 eigenaresse van Astrea Customer Solutions.

Aan het einde van de middelbare school wist ik wat ik wilde doen: rechten studeren! Helaas werd dit niet gestimuleerd vanuit de school waar ik op zat, rechten koos je immers alleen als je niets 

reizen verkocht en ben ik uiteindelijk doorgestroomd naar de afdeling die van ontevreden klanten weer tevreden klanten maakt. En dat is mijn passie gebleken.

Ik vind het belangrijk dat de klant zich gehoord voelt en een passende oplossing voor zijn probleem aangeboden krijgt zodat hij met een positief gevoel terugkijkt op het contact. Dit sluit naadloos aan bij de denkwijze van Astrea Customer Solutions. Dat is de reden dat ik hier met veel plezier werkzaam ben.

Mijn naam is Lissy van Merwijk. Na het afronden van mijn toeristische opleiding ben ik aan de slag gegaan als reisadviseuse op verschillende reisbureaus. Omdat ik me wilde verdiepen in de wereld achter de reizen die ik verkocht, ben ik terecht gekomen op het hoofdkantoor van een grote reisorganisatie. Daar heb ik wederom

een mooie, nieuwe uitdaging. De ervaring van de afgelopen jaren kan ik goed toepassen in mijn huidige functie. Daarnaast blijf ik me ontwikkelen door de studie die ik, naast mijn werk en de zorg over onze pasgeboren dochter, volg.

Het omgaan met klachten of claims wordt, naar mijn mening, vaak onderschat. Een goede afhandeling vergt nauwkeurigheid, inlevingsvermogen, geduld en goede communicatieve vaardigheden. Iedere klant is verschillend en vraagt om een persoonlijke benadering. Dat maakt het werk ook zo afwisselend.

 

Binnen Astrea CS kan ik terugvallen op een hecht team met ervaren collega’s. Ik ben ervan overtuigd dat ik, samen met hen, een meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf en klanten in de afhandeling van juridische zaken, klachten en/of claims.

Mijn naam is Yvonne Braspenning en sinds 2014 ben ik werkzaam bij Astrea CS. Mijn loopbaan begon in 2008 als logopediste, waarna ik terecht ben gekomen in de reiswereld. Een mooie match met mijn grote hobby reizen. Na bijna vier jaar gewerkt te hebben bij een grote touroperator op de afdeling Cliëntenservice, vond ik bij Astrea CS

jongeren met een autisme-spectrum stoornis. De reiswereld bleef echter aan me trekken en ik kreeg de kans om als hostess voor een grote Nederlandse reisorganisatie in Egypte te gaan werken. Na 10 jaar in Egypte werkzaam te zijn geweest, mocht ik daarna op het hoofdkantoor in Nederland op de afdeling Customer Support mijn ervaring uitbreiden.

Inmiddels ben ik werkzaam bij Astrea Customer Solutions en dat bevalt mij prima. Werken met mensen is iets wat ik het liefste doe. Ik hou onze klanten graag tevreden en zijn ze dat om één of andere reden niet, dan zie ik het als een uitdaging om het vertrouwen te herstellen. Samen met een leuk, ervaren team zorgen wij voor een goed klantencontact met een persoonlijke uitstraling. En dat is onze kracht, want ieder persoon heeft een eigen karakter en dus ook een eigen benadering nodig. En dat maakt het werken bij Astrea Customer Solutions zo prettig.

Mijn naam is Samira Adena. Mijn loopbaan is begonnen als baliemedewerkster internationaal bij de Nederlandse Spoorwegen, waar ik 10 jaar met veel plezier heb gewerkt. Maar ik wilde een nieuwe uitdaging en ben daarna jaren werkzaam geweest als sociotherapeut in het gevangenis-wezen en later bij een behandelcentrum voor

afgelopen jaren voornamelijk beziggehouden met strategieën voor gebruikersvriendelijkheid, social media en SEO.

 

Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan, maar door mijn passie voor het oplossen van problemen raakte ik ook steeds meer geïnteresseerd in juridische vraagstukken. Daarom heb ik ervoor gekozen om de studie rechtsgeleerdheid te gaan volgen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

 

Iedere klacht en iedere klant is uniek en ik vind het belangrijk dat mensen dat ook zo ervaren. Ik zie het als een uitdaging om de meest passende oplossing op elk probleem te vinden. Door mijn communicatie-achtergrond in combinatie met juridische kennis voel ik mij binnen het team van Astrea Customer Solutions goed op mijn plek.

Mijn naam is Leonie Veenman. Na de middelbare school koos ik ervoor om branding te gaan studeren. Tijdens deze studie heb ik mij gespecialiseerd in merkidentiteit. Als brand consultant zoek je de kern van een probleem en benader je het vanuit verschillende perspectieven om tot een advies te komen. Hierbij heb ik mij de

jarenlang met veel plezier vervuld heb. Uiteindelijk heb ik na 19 jaar toch gekozen voor een nieuwe uitdaging en ben ik als receptioniste gaan werken in een hotel. Ook hier heb ik met veel plezier gewerkt.

 

Toen de mogelijkheid zich voordeed om bij Astrea Customer Solutions te gaan werken hoefde ik niet lang na te denken. De combinatie van het luisteren naar klanten, een oplossing zoeken en er uiteindelijk voor zorgen dat de klant tevreden terugkijkt op het contact en de afhandeling van zijn klacht en/of claim zijn voor mij uitdagingen die ik zoek in mijn werk.

 

Daarnaast werken we in een leuk en hecht team en denken we in oplossingen. Dit alles zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Mijn naam is Bianca Smolders. Tijdens mijn toeristische opleiding heb ik stage gelopen op het reisbureau, dit werk vond ik zo leuk dat ik hier na het afronden van mijn opleiding ben blijven werken. Het luisteren naar klanten, hen adviseren en uiteindelijk de reis boeken die zij voor ogen hadden was elke keer weer een uitdaging die ik

bottom of page