top of page
Over Astrea Customer Solutions

Astrea is een klein juridisch adviesbureau die bedrijven al jaren helpt bij het afhandelen van onder andere consumentenklachten en claims. Daarnaast kan Astrea jouw bedrijf ondersteunen bij de klantenservice, geschillencommissiezaken en verscheidene andere juridische vraagstukken. Onze medewerkers staan iedere dag weer voor je klaar om te helpen waar nodig. Wij hebben een gespecialiseerd team die wij graag aan je voorstellen!

DSC01401_edited_edited.jpg

Maak kennis met Angelique, sinds 2013 eigenaresse van Astrea Customer Solutions. Aan het einde van de middelbare school wist Angelique wat ze wilde doen rechten studeren! Helaas werd dit niet gestimuleerd vanuit de  school waar zij op zat, rechten koos je immers alleen als je niets beters kon verzinnen. Zo gebeurde het dat ze een geheel andere richting koos en in 1997 begon met de opleiding Orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden. Een hele leuke opleiding, maar qua werk uiteindelijk niet wat ze zocht. Met de studie Criminologie probeerde ze toch nog een link te leggen met de juridische wereld. Maar omdat ze in die tijd al een leuke baan had gevonden bij een grote reisorganisatie, is ze hier nooit werkzaam in geweest. Later kreeg ze alsnog de kans om te doen wat ze al jaren had willen doen: rechten studeren. Met veel plezier is zij naast haar fulltimebaan naar de Erasmus Universiteit gegaan en heeft ze zich daar gespecialiseerd in consumentenrecht. Na bijna twintig jaar werkzaam te zijn geweest in de reiswereld en daarnaast ook les te hebben gegeven op de Erasmus Universiteit, heeft ze in 2013 besloten het roer helemaal om te gooien. Alles combineren van wat ze al die jaren zo heerlijk vond om te doen; juridische zaken, klachten, claims en het contact met consumenten. Het idee van Astrea Customer Solutions werd geboren. Klachten en claims zijn bij veel bedrijven een ondergeschoven kindje. Ergens ook begrijpelijk want bedrijven willen zich graag richten op hun corebusiness, het ontwikkelen en verkopen van producten of het leveren van een dienst. Astrea geeft bedrijven de mogelijkheid dit te doen en nemen voor hen graag (een deel van) het klantcontact over. Samen met een team van ervaren mensen onderhoudt Angelique het contact met klanten, juist in een situatie wanneer zij om welke reden dan ook even niet zo tevreden zijn. Astrea weet dat het belangrijk is dit vertrouwen te herstellen en iedere situatie zal op een persoonlijke manier benaderd worden. Persoonlijk contact, inleving en goede communicatie staat bij Astrea centraal!

DSC01516_edited_edited_edited_edited.jpg

Maak kennis met Sabrina, onze office manager  en customer service specialist. Sabrina is in de  zomer van 2018 gestart bij Astrea. Haar reis bij Astrea begon als vakantiebaan, maar na het succesvol afronden van haar master Klinische  Psychologie en master Klinische kinder- en jeugdpsychologie in 2019, is zij fulltime bij Astrea aan de slag te gaan. Met haar achtergrond in de psychologie begrijpt Sabrina het belang van een persoonlijke benadering voor iedere klant. Sabrina is dan ook voortdurend op zoek naar de juist aanpak voor iedere unieke situatie. Volgens Sabrina is geen dag hetzelfde, wat zorgt voor nieuwe uitdagingen en kansen voor verdieping. Met haar interesse in het recht, heeft Sabrina veel kennis opgedaan bij Astrea. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de afhandeling van klachten en verscheidene juridische vraagstukken. De hechte band met haar collega’s en de groei van Astrea met de daarbij behorende verantwoordelijkheden, vormt volgens Sabrina de sleutel tot een continu leerproces.

DSC01307_edited_edited.jpg

Ontmoet Maya, onze gedreven jurist binnen Astrea. In januari 2019 zette Maya haar eerste stappen bij Astrea als stagiair voor haar studie HBO rechten. Niet veel langer hierna behaalde zij haar diploma HBO rechten. Sindsdien is ze uitgegroeid tot een waardevol lid van het team. Voor Maya bleef het niet bij het HBO. Zij begon na haar HBO studie aan de (pre)- master rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit. De keuze voor de Open Universiteit stelde haar in staat om haar studie naadloos te combineren met het werk bij Astrea. Gerechtigheid is iets wat Maya iedere dag weer drijft. Maya zal dan ook dit jaar haar Master op het gebied van privaatrecht afronden. Maya houdt zich binnen Astrea voornamelijk bezig met de juridische vraagstukken omtrent consumenten- en reiszaken. Hierbij is ze secuur en integer, om zo de onderste steen boven te krijgen. Haar taak is bemiddelen in onder andere Geschillencommissie zaken, zodat beide partijen eerlijk en volgens de wettelijke regels behandeld worden. Gerechtigheid staat daarbij centraal!

DSC01481_edited_edited.jpg

Maak kennis met Ilse, onze customer service specialist. Ilse is sinds augustus 2019 werkzaam bij Astrea en heeft net als Sabrina een achtergrond in de psychologie. In 2023 studeerde zij af van de research master sociale en economische psychologie. Na een half jaar in IJsland te hebben doorgebracht, keerde zij terug om fulltime aan de slag te gaan bij Astrea. Ilse houdt zich voornamelijk bezig met het afhandelen van klachten en claims. Volgens Ilse krijgt het afhandelen van klachten en claims vaak niet altijd de aandacht die het verdient. Uiteraard zijn klachten en claims zaken waar bedrijven zich liever niet mee bezig willen houden, maar een juiste oplossing voor een klacht of een snelle afhandeling van een claim kan volgens Ilse het vertrouwen in een bedrijf vergroten. Ilse kijkt dan ook graag naar oplossingen waar zowel het bedrijf als de klant tevreden mee zijn. Het streven naar tevredenheid is voor haar een belangrijke drijfveer.

Ontmoet Lianne, onze customer service medewerker die sinds juli 2022 het team van Astrea versterkt. Lianne besloot om na haar middelbare school een opleiding te volgen binnen het facilitair management. Na haar studie had ze haar ogen gericht op de reisbranche. Zij startte haar carrière dan ook bij een grote reisspecialist, waar ze haar interesse ontdekte voor het assisteren en tevreden stellen van klanten. De overstap naar Astrea was dan ook geen lastige keuze voor Lianne. Lianne houdt zich binnen Astrea bezig met het onderhouden van klantcontact en het oplossen van klachten. Het is voor Lianne cruciaal dat klanten zich gehoord voelen en zij ziet het als een uitdaging om het vertrouwen van klanten weer te kunnen herstellen. Lianne denkt graag in oplossingen, wat er vaak toe leidt dat klanten met een positieve blik terugkijken op het contact.

DSC01468_edited_edited.jpg
DSC01219_edited_edited.jpg

​Maak kennis met Veerle, onze customer service medewerker die sinds juli 2022 ons team versterkt. Veerle koos vanwege haar  affiniteit met de Nederlandse taal aanvankelijk voor de studie Rechten. Haar passie voor de zorg leidde haar toch naar de studie Logopedie; een combinatie van zorg en taal! Ondanks haar studieswitch, verdiept Veerle zich nog altijd in het recht binnen Astrea. Veerle voert verschillende taken uit binnen Astrea, waaronder het afhandelen van klachten en het onderhouden van klantcontact. Het is voor Veerle van belang dat klanten een positieve ervaring hebben met het desbetreffende bedrijf. Net als dat zij het zelf waardeert wanneer zij vriendelijk en efficiënt geholpen wordt, wil zij hetzelfde doen voor andere klanten. Snelle reactietijden en telefonisch bereikbaarheid zijn dan ook voor haar van belang voor een positieve koopervaring. Ook heeft Veerle een passie voor reizen en vindt zij het interessant om verhalen van reizigers te lezen. De samenwerking met collega’s leidt ertoe dat Veerle van ontevreden klanten weer tevreden klanten kan maken.

​Maak kennis met Lissy, onze customer service medewerker. Lissy is sinds de oprichting in 2013 betrokken bij Astrea. Na het afronden van haar toeristische opleiding is zij aan de slag gegaan als reisadviseuse op verschillende reisbureaus. Omdat zij zich meer wilde verdiepen in de wereld achter de reizen die zij verkocht, is zij terecht gekomen op het hoofdkantoor van een grote reisorganisatie. Hier heeft Lissy wederom reizen verkocht en zij is uiteindelijk doorgestroomd naar de afdeling die van ontevreden klanten weer tevreden klanten maakt. Dit is haar passie gebleken. Ook binnen Astrea houdt Lissy zich voornamelijk bezig met de afhandeling van klachten. Daarbij staat klanttevredenheid centraal. Lissy geloof in het creëren van een omgeving waarin klanten zich gehoord voelen en waar op maat gemaakte oplossingen aangeboden worden. Haar doel is ervoor te zorgen dat elke klant met een positief gevoel terugkijkt op het contact. De denkwijze van Lissy sluiten dan ook naadloos aan bij de waarden van Astrea!

bottom of page