top of page

Klantenservice en klachtafhandeling

Ben je op zoek naar een externe partner voor jouw klantenservice en/of klachtafhandeling? Dan ben je bij Astrea aan het juiste adres!

Als bedrijf sta je voor goede service. Je doet er alles aan om klanten tevreden te houden. Soms komt het echter voor dat klanten niet geheel tevreden zijn en dat zij een klacht indienen. Een snelle en correcte afhandeling van klantvragen en klachten vergroot de klanttevredenheid en daarmee het positieve beeld van jouw bedrijf. Maar misschien heb je onvoldoende tijd om jouw klanten goed te woord te staan of mis je expertise bij het afhandelen van klachten? Dan kan Astrea de oplossing zijn! Wij nemen van zowel webshops als reisorganisaties het klantcontact uit handen. Of het nu gaat over de gehele klantenservice en/of klachtafhandeling of alleen hulp tijdens piekperiodes, Astrea biedt het allemaal!

Voordelen van uitbesteding

Jij houdt meer tijd over voor je core business

Je werkt samen met een klein enthousiast team

Er is ruimte voor persoonlijke benadering met een vast aanspreekpunt

Je hebt nooit meer last van uitval bij vakantie en ziekte

Mogelijkheid tot flexibel op- en afschalen 

Juridisch advies wanneer nodig

Mogelijkheid tot maandelijkse rapportages

Oplossingen binnen een afgesproken termijn

Onze sectoren

1

Reisorganisaties

Iedere dag zet ons team specialisten zich in om doeltreffend klachten af te handelen voor verscheidene reisorganisaties. Het kan namelijk altijd voorkomen dat een reis niet helemaal aan de verwachtingen van de klant voldoet. Of misschien is er wel sprake van een overboeking? Zijn er kakkerlakken op de bestemming of is een vlucht vertraagd? Dit zijn allemaal voorbeelden waar je als reisorganisatie mee te maken krijgt. Het is van belang om klachten zo snel mogelijk, het liefste tijdens de reis van de klant, op te lossen. Zo blijft de klant tevreden en voorkom je negatieve geruchten over je reisorganisatie.

 

De wet- en regelgeving die bij het boeken en de uitvoering van een reis van toepassing zijn, vergt de nodige kennis. Astrea heeft deze kennis! Ons team heeft ruime ervaring binnen  de reisbranche. Zo zijn een aantal van onze collega’s werkzaam als reisspecialist. Daarnaast is Astrea ANVR-branchepartner, wat unieke voordelen voor onze klanten met zich meebrengt. Wij hebben namelijk direct toegang tot de laatste ontwikkelingen en richtlijnen binnen de reisbranche. Door ons ANVR branchepartnerschap zijn wij in staat om snel en efficiënt in te spelen op de specifieke uitdagingen waarmee reisondernemingen te maken krijgen. Hierdoor kunnen wij zo correct mogelijk klachten afhandelen. Ben je alleen op zoek naar juridische ondersteuning? Neem dan snel een kijkje bij onze juridische dienstverlening.

 

Niet alleen handelen wij klachten af binnen reisorganisaties, maar wij hebben ook specialistische kennis voor het afhandelen van claims. Denk hierbij aan reisorganisaties die failliet zijn verklaard en waar honderden schadeclaims bij komen kijken. Of misschien heb je te maken met honderden verzekeringsclaims? Het is van belang dat deze claims zo zorgvuldig mogelijk afgehandeld worden. Dit brengt echter wel  een hoop werk met zich mee. Astrea helpt je dan ook maar al te graag met de verwerking van claims. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

2

Webshops

Kom je er als webshop niet meer uit met jouw klanten? Heb je geen tijd meer om ze te woord te staan? Of loop je tegen problemen aan met betrekking tot de rechten en plichten van jouw webshop? Dan kan Astrea de uitweg zijn!

 

Bij Astrea begrijpen wij hoe cruciaal de klantenservice en klachtafhandeling zijn voor het succes van jouw webshop. Klanttevredenheid vormt de ruggengraat van veel bedrijven. Goede service resulteert in tevreden klanten die loyaal blijven aan jouw webshop; ze zijn geneigd om terug te keren naar jouw webshop na een goede klantenservice ervaring en daarnaast genereert dit positieve mond- tot- mond reclame. Een hoogwaardige klantenservice kan de manier zijn om je te onderscheiden van jouw concurrenten.

 

Astrea heeft kennis van het consumentenrecht en is ervaren op het gebied van klantenservice en klachtafhandeling. Wij begrijpen de unieke behoeften van online retailers en zijn in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Wij worden een onderdeel van jouw bedrijf. Of het nu gaat om de overname van jouw gehele klantenservice of alleen klachtafhandeling, wij staan je graag bij. Ook wanneer je alleen op zoek bent naar hulp in piekperiodes, ben je bij Astrea aan het juiste adres.

Of het hierbij nu gaat om eenvoudige of complexe klachten, elke klacht wordt met juridische kennis afgehandeld. Gaat een klacht naar de geschillencommissie? Dan staan wij u hier graag in bij. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

bottom of page